top of page
17913203644389366.jpg
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

RÓLUNK

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a vállalkozáson keresztül lenyűgöző és időtálló környezeteket teremtsünk. Kinga gazdag tapasztalata révén megbízható és kreatív tervezési megoldásokat hoz létre, melyeknek köszönhetően a projektjeink magas színvonalon valósulnak meg. Szem előtt tartva az Ön igényeit és vágyait, Kinga olyan tervezési folyamatokat alakít ki, amelyek időtálló és egyedülálló környezeteket eredményeznek.

 

Panka, a Soda projektmenedzsere, kiemelkedő szervezőkészségeivel és vezetői tapasztalataival gondoskodik arról, hogy minden projekt gördülékenyen és hatékonyan valósuljon meg. Nagyvállalati és marketing háttérrel rendelkező szakemberként Panka az ügyfelekkel való kommunikációra is nagy hangsúlyt fektet, és biztosítja, hogy minden projekt célkitűzéseit és határidőit teljesítsük.

 

Csapatunk sokszínűsége az egyik kulcsa a Soda sikeres működésének. Különböző háttérrel rendelkező tagjaink sokféle nézőpontot és kreatív megoldást hoznak a projektekhez. Az eltérő tapasztalatok és szakértelmek együttesen erősítik a csapatunkat, és lehetővé teszik számunkra, hogy különleges és egyedülálló tervezési projekteken dolgozzunk.

 

A Soda csapata szenvedéllyel és elhivatottsággal dolgozik azért, hogy minden ügyfelünknek magas színvonalú és egyedi környezetet teremtsünk.

bottom of page