top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

Minden projektünk egyedi és egyedi módon igazodik ügyfeleink egyéni igényeihez és elképzeléseihez. Szoros együttműködésben dolgozunk a megrendelőkkel, újragondolva és finomhangolva a terveket, hogy elérjük a vágyott célt - egy olyan belső tér létrehozását, mely pozitív energiával és jó érzéssel tölti el őket.

Legyen szó magánlakásról, irodáról, kávézóról vagy egy fürdőszobáról, minden kihívást leküzdünk, és egyedi megoldásokat találunk a tervezési és kivitelezési korlátokra, mindig az Ön idejéhez és költségvetéséhez igazodva.

Belsőépítészet

A teljeskörű belsőépítészeti szolgáltatás a bontástól a kulcsok átadásáig végigköveti a projektet. Teljes kiviteli tervezést foglal magában, minden helyiség és részlet kidolgozásával. A megrendelő egy konkrét terv csomagot és konszignációs listát kap kézhez, ami a következő tételeket tartalmazza: 

 

  • Moodboardok és inspirációk

  • Bontási terv, elrendezési alaprajz, világítás terv, burkolatterv, bútorozási terv

  • Falnézetek

  • Látványtervek

  • Bútortervek, asztalos tervek

  • Konszignációs és rendelési lista a kiválasztott termékekkel

 

Ezen kívül folyamatos kapcsolattartást és problémamegoldást biztosítunk a kivitelezővel, szakemberekkel, vállaljuk a konszignációs táblázat karbantartását, szükség esetén a rendelések lebonyolítását és igyekszünk azonnali megoldást találni az útközben felmerülő elakadásokra is.

A szolgáltatás egyéni igények szerint változtatható.

Tanácsadás

A belsőépítészeti tanácsadás és konzultáció folyhat online, vagy személyesen egyaránt.  Ha csak egy általános löketre van szükség a felújításhoz, akkor elég pár óra ötletelés, személyre szabott tippek megbeszélése, a gyakori buktatókra való figyelemfelhívás. És a szolgáltatás megvalósulhat  közös anyag, szaniter és bútor válogatás közben is. 

A szolgáltatást követően minden esetben készítünk egy részletes összefoglalót a megbeszéltekről, illetve  moodboardokat és további inspirációkat is küldünk a megrendelő részére, amiből ötleteket meríthet magának. 

 

A szolgáltatás egyéni igények szerint változtatható.

Lépj velünk kapcsolatba!

Dolgozzunk együtt!

Kérdezz bátran bármely szolgáltatással kapcsolatban, csak pár adat megadásával.

Köszönjük, már várjuk a közös munkát!
bottom of page