top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

Minden projekt más, viszont minden projekről elmondható, hogy az egyes ügyfelek egyedi igényeihez és elképzeléseihez igazodik. Addig dolgozunk szorosan együtt a megrendelővel a tervek újra gondolásán, amíg el nem érjük a kívánt célt - egy olyan belső tér megalkotását, ami pozitív energiával és jó érzéssel tölti el a megrendelőt. 

Legyen szó magán lakásról, irodáról, kávézóról, vagy akár csak egy fürdőszobáról, mi boldogulunk azzal a kihívással, hogy egyedi megoldást találjunk a tervezési és kivitelezési korlátokra, mindezt az Ön idejéhez és költségvetéséhez igazítva.

Belsőépítészet

A teljeskörű belsőépítészeti szolgáltatás a bontástól a kulcsok átadásáig végigköveti a projektet. Teljes kiviteli tervezést foglal magában, minden helyiség és részlet kidolgozásával. A megrendelő egy konkrét terv csomagot és konszignációs listát kap kézhez, ami a következő tételeket tartalmazza: 

 

 • Moodboardok és inspirációk

 • Bontási terv, elrendezési alaprajz, világítás terv, burkolatterv, bútorozási terv

 • Falnézetek

 • Látványtervek

 • Bútortervek, asztalos tervek

 • Konszignációs és rendelési lista a kiválasztott termékekkel

 

Ezen kívül folyamatos kapcsolattartást és problémamegoldást biztosítunk a kivitelezővel, szakemberekkel, vállaljuk a konszignációs táblázat karbantartását, szükség esetén a rendelések lebonyolítását és igyekszünk azonnali megoldást találni az útközben felmerülő elakadásokra is.

A szolgáltatás egyéni igények szerint változtatható.

cccc1.jpg

e-design

A tervezési folyamat teljes mértékben online folyik, így tökéletes Budapesten kívüli, vagy külföldi megrendelőknek. Csak koncepció alkotást és tervezést foglal magában, így időt és pénzt spórolva a leendő tulajoknak. A szolgáltatás választható egész ingatlanra, vagy csak egy-egy helyiségre. E-design során igény szerint az alábbi tételek közül lehet választani:

 

 • Moodboardok és inspiráció

 • Alaprajzok készítése kapott tervek alapján (bútorozási, világítás, burkolatterv)

 • Falnézetek

 • Bútortervek, asztalos tervek

 • Látványtervek

 • Konszignációs és rendelési lista a kiválasztott termékekkel

 

A szolgáltatás egyéni igények szerint változtatható.

Tanácsadás

A belsőépítészeti tanácsadás és konzultáció folyhat online, vagy személyesen egyaránt.  Ha csak egy általános löketre van szükség a felújításhoz, akkor elég pár óra ötletelés, személyre szabott tippek megbeszélése, a gyakori buktatókra való figyelemfelhívás. És a szolgáltatás megvalósulhat  közös anyag, szaniter és bútor válogatás közben is. 

A szolgáltatást követően minden esetben készítünk egy részletes összefoglalót a megbeszéltekről, illetve  moodboardokat és további inspirációkat is küldünk a megrendelő részére, amiből ötleteket meríthet magának. 

 

A szolgáltatás egyéni igények szerint változtatható.

Lépj velünk kapcsolatba!

Dolgozzunk együtt!

Kérdezz bátran bármely szolgáltatással kapcsolatban, csak pár adat megadásával.

arrow&v
Köszönjük, már várjuk a közös munkát!
bottom of page